OpslagHeb je alles? Dat is een vraag die ik me veelvuldig stel. Ik heb mijn fotoboek uit mijn diensttijd en die raadpleeg ik dan ook vaak om te zien of ik deze vraag kan beantwoorden. Vaak kijk ik dan naar deze foto. We hadden een deel van een loods als opslagplaats tot onze beschikking. Voor elk voertuig was een deel van de stelling om de uitrusting op te plaatsen.

Eens kijken wat ik nog mis. Ik mis nog een gamel (lijkt op een jerrycan, maar heeft een deksel met 3 aluminium bakjes erin), dan mis ik nog één houten kist (een van de twee werd vaak gebruikt als ritselkist). Ik mis nog een seinpistool, die twee kleine plastic jerrycannetjes (1 voor koelvloeistof en 1 voor olie), bewegwijzeringsborden, en afdekzeilen voor de achterbak en het voorraam. Deze laatste is een soort van hoes die je over het voorraam trekt en die ook gelijk over het dashboard heen gaat. Voor de rest heb ik de andere dingen wel.
Ook heb ik voor drie man de P.S.U. (Persoonlijke Standaard Uitrusting) zo goed als compleet. Hierdoor zou ik zo met twee anderen organiek naar een evenement kunnen gaan.
Conclusie: ik heb nog niet alles. 🙂