Verkenningslaro PatrickAl geruime tijd keek ik naar het Bussum Bridgehead van dit jaar uit. Ik zou erbij zijn want vorig jaar had ik het moeten missen, wil het niet dat de geboorte van mijn dochter dit keer roet in het eten gooide. Mijn vrouw was op 20 april uitgerekend, maar mijn dochter besloot om twee weken later te komen. Ha ha papa kan dus niet naar Bussum Bridgehead, zal ze wel gedacht hebben….
Nee hoor, ik ben juist trots met de gezinsuitbreiding.
Toch wilde ik even een dag er tussen uit met de Laro en ben op zaterdag, vroeg in de ochtend naar Bussum gereden om mee te rijden met de rondrit door het gooi en vechtstreek. Een mooie dag zou het worden, dus werd de kap er ’s morgens nog even snel afgehaald en het voorraam neer geklapt. Het affuit had ik er voor deze dag in gezet en vast gemaakt op de grond. Dit was de eerst keer dat mijn Laro als verkenningsbak mee deed aan een publiek evenement. Onderweg werd (door iemand) nog een foto gemaakt. Het werd een mooie dag, waarvan ik heerlijk heb genoten.

Over enige tijd zijn de Landmachtdagen. Hier wil ik wel aan mee doen en wil de Laro ook voor die tijd helemaal af hebben. Echter een MAG in de bak zal er wel niet inzitten, maar wie weet is dat iets voor de toekomst.