IMG_0103Het is al weer een hele tijd geleden dat ik in mijn blog geschreven heb. Het wordt dus weer tijd…

In de tussentijd is er weer heel wat gebeurd. Nog naar Schotland geweest met de Laro, een aantal evenementen afgeweest en de nodige onderhoud gepleegd. De tijd is voorbij gevlogen en nu zijn we in december aangeland. Nog een paar dagen en dan is het al weer kerstmis.
Vandaag ben ik weer met de Landrover naar mijn werk gegaan. Ik rij er bijna ook dagelijks in. Wat ben ik blij met de vierwiel-drive. Aangezien er nu een pak sneeuw ligt, gaat mijn Laro er moeiteloos doorheen. Dit in tegenstelling tot menig andere weggebruiker. Er is momenteel echter een ding die me nu wat minder blij maakt en dat is dat de ventilatormotor van mijn kachel het niet doet. Er wordt dus geen warme lucht in de cabine geblazen. Nu maakt een beetje kou me niet zo zeer uit, daar kan je je tenminste op kleden. Maar wat ik wel vervelend vind is dat de ontwaseming van mijn voorruit het hierdoor ook niet doet. Na het voorruit schoon gekrabd te hebben (van binnen en buiten) zie je tijdens het rijden de ramen gewoon weer bevriezen. Mijn adem slaat tegen het raam en de ijsbloemen komen dan op het raam te staan. Door onderweg druk te poetsen kan ik enigzins nog wel wat zien door het raam, maar het is verre van ideaal te noemen. Overdag gaat het nog wel, maar zodra het donker wordt dan wordt het toch wel enigszins penibel.
Dan toch maar de ventilator motor eruit halen en nakijken of eventueel vervangen, als ik een ander kan vinden…. (veiligheid voor alles!)