IMG_0062Afgelopen 25 maart heeft de Landrover 90.000 km gereden. Een mooi getal om weer eens een lijst op te maken van de zaken die moeten gebeuren. Het mooie weer komt eraan dus er kan weer volop gesleuteld gaan worden. Dat is ook wel nodig want een aantal zaken moeten nog aangepakt worden. (Inmiddels is er al een hoop gedaan).

Even een update over de startmotor: Zoals ik al eerder schreef was de startmotor overleden. Via Marktplaats had ik een ander gekocht. Na heel wat geklooi heb ik de startmotor eruit weten te krijgen. De startmotor via Marktplaats paste niet. De gaten voor de bouten correspondeerden niet. Het was ook een Japanse startmotor. Hierna ben ik met de originele startmotor naar een revisie bedrijf gegaan, die het voor 125 Euro (ex BTW) voor me heeft gereviseerd. Hij leek weer als nieuw en na het monteren ervan, startte de Landrover ook weer als nieuw…
Ik heb gelijk maar de middelste pijp en de achter pot van de uitlaat vervangen. Dat was nodig ook, want bovenin de pot zat een gat ter grootte van een 2 Euro muntstuk. Ook de middenpijp was erg dun geworden.
En naar 2,5 weken stil gestaan te hebben kon ik weer rijden met de Landrover….